Audio/Video


Voor een optimale weergave van deze pagina, kan het zijn dat je hem mogelijk nog even een keer moet vernieuwen. Werkt het dan alsnog niet, neem dan een kijkje op ons youtube kanaal. Wanneer je zelf nog een filmpje hebt, kan je deze opsturen naar blueflametheband@gmail.com.

29 januari 2016

Blue Flame compilatie

Compilatie van enkele nummers gespeeld door Blue Flame bij Muziekcentrum The Box in Katwijk, mooi in elkaar geknutseld door Maarten Veer. Dat hebben we zelf weer een soundcloud gezet.


18 december 2011

Opname van het bekende Doors nummer LA Woman, uitgevoerd door Blue Flame, gemaakt op 18 december 2011 in de Boerderij te Zoetermeer, tijdens de regiofinale van de Clash of the Cover Bands.

Blues Rock coverband Blue Flame speelt Led Zeppelin klassieker Thank You tijdens de finale van regio West Nederland in ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2011/2012’ op 18 december 2011 in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.


7 mei 2011

Opnames van de nummers die we op 7 mei speelden tijdens de Clash of the coverbands. Het zijn geen eigen opnames dus op de kwaliteit hiervan hadden we geen enkele invloed.


25 juni 2010

Er is een kort filmpje op Youtube verschenen met een impressie van het feest in Schellinkhout. Erg leuk en het geeft een idee hoe Blue Flame klinkt. “James Dean” was een gastspeler en een van de feestgevers.