JUBILEUM!


Blue Flame bestaat 7,5 jaar!

Het is dinsdag 19 mei 2009, kort nadat Tineke Wolfswinkel, Peter Snippe en ik (Bert Hoogeveen), benaderd zijn door drummer André Rood en gitarist Jan Marcus om samen met hun een blues/bluesrock/rockband te beginnen.

Het is onze eerste kennismaking en tevens onze eerste oefenavond. En… direct vanaf de eerste aftastende akkoorden van nummers die we gemeenschappelijk kenden bleek er een behoorlijke klik te zijn tussen de muzikanten! Dat smaakte dus naar meer…

Het is zaterdag 19 november 2016… we zijn 7,5 jaar verder. Er is veel gebeurd in die jaren. Eerst verliet in 2010 Peter Snippe (vervangen door Jurgen Veer) de band en later (in 2011) deed Jan Marcus een stap terug. Zo hebben wij ruim 5 jaar met z’n vieren met heel veel plezier opgetreden! In 2015 hing Tineke de bas aan de wilgen en kwam Jan Kelly ons versterken tot hij ons in december weer verliet. Daarna kwam Michiel van Essen de baspositie bezetten en sinds eind december 2015 voelen we ons weer helemaal compleet en in onze muzikale nopjes.  

Zaterdag 19 november 2016 bij Irish Pub The Dubliner aan de Dijk 80 in Enkhuizen staan we er toch maar even bij stil.

7,5 jaar! Niet echt een jubileum…, maar we gaan er dus wel een feest van maken! Waarom? Omdat we blij en trots zijn dat we deze mijlpaal hebben bereikt! En we gaan nog lang door hoor! 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *